Tjänster

mb photo fotograf markaryd logo
mb photo magdalena bäckman

FOTOGRAFERING

Barn- och Familjefoto, Bröllopsfoto, Porträtt, Reklambilder m.m. Se under menyn ”FOTO” för priser och bildexempel från tidigare jobb.

mb photo presentkort

PRESENTKORT

Ge bort en fotografering och bilder – minnen för livet! Hämta upp i studion på Östergatan i Markaryd eller swisha och jag skickar hem det till dig!

mb photo markaryd körkort id-kort visumfoto

KÖRKORTS-, VISUM-, och utländska PASSFOTO

För dig som är i behov av körkortsfoto, foto till visum eller utländskt pass har jag drop-in-tider, se under ”kontakt” för aktuella tider. Priset är 250 kr och du får två bilder med dig i formatet 35×45 mm, eller det format som krävs för ditt visum. För ID-kort vänder man sig numera till Skatteverket eller Polisen.

mb photo webdesign

HEMSIDA

mb photo kan hjälpa dig som privatperson eller företagare med skapande av ny hemsida. Se mer under fliken ”webdesign”.

c/o Markaryd magasin mb photo 2018

GRAFISK FORMGIVNING

Att med bilder och text skapa en tilltalande layout och med hjälp av färg och form ge ett speciellt uttryck har varit något jag arbetat mer och mer med de senaste åren. Bland annat har c/o Markaryd varit en stor kund inom detta, där jag skapat logga och grafisk manual, varit delaktig i hemsidans layout och både fotat och formgivit det årliga magasinet om Markaryd. Klicka på bilden till vänster för att bläddra i 2018/2019-års magasin.

fotokurs markaryd mb photo

FOTOKURS

Ljuset, kompositionen, kamerainställningarna… när man kan det grundläggande blir det ännu roligare att vara kreativ med kameran!
Är ni ett litet gäng på 2-8 personer som vill lära er grunderna i fotografering så håller jag i en kurs på ca 2 timmar där ni får både teori och praktik, klicka på bilden till vänster för att läsa mer!

mb photo markaryd välkommen till världen

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN – FOTO

Tidningen Smålänningen publicerar bilder på nyfödda. mb photo erbjuder fotografering och inskick av bild och text till tidningen nu endast i samband med barn- /familjefotografering (795 kr). Ring eller maila för att boka tid!

mb photo markaryd restaurering av gammalt foto

INSKANNING AV FOTO

Det går bra att lämna in äldre pappersbilder för skanning, retusch samt framkallning som ny papperskopia. Klicka på bilden för att tydligare se skillnad före och efter. Denna bild satt på ett gammalt körkort och framkallades sedan i formatet 10×13 cm med god kvalitet.