Fotoprodukter

mb photo fotograf markaryd logo

För att du som kund inte ska känna dig låst vid paketerbjudanden som kanske innehåller något du inte önskar,
har jag valt bort paketpriser. Man får helt enkelt sätta ihop sitt eget paket, alltså ingår det inga bilder i priset för fotograferingen.
På så sätt betalar man bara för det man är intresserad av att beställa. Ett undantag finns för barnfotografering där ett album ingår vid tre fotograferingar under ett år.

mb photo usb minne med alla bilder

ALLA BILDER DIGITALT

Efter fotograferingen går det att beställa bilderna digitalt. Högupplösta och fria att använda för eget bruk, tex skriva ut, framkalla eller maila släkt och vänner. Bilderna levereras på ett usb-minne och är lätt redigerade, vilket innebär att jag gått över dem för bra ljus, färg och komposition. Se prislista.

FOTOBOK

Ett lyxigt alternativ att presentera sina bilder på. Låt den ligga framme för andra att bläddra i eller låt den stå i en hylla som en tavla.
Välj själv ut bilder till boken eller låt mig välja ut mina favoriter, sätta ihop ett förslag, låta er titta på förslaget och godkänna eller ändra innan tryck. Från 1595 kr (24 bilder).

INRAMADE BILDER

Silver, guld, svart, vit, tunn, bred, med passepartout eller utan… Välkommen till studion för att kika på alternativen eller klicka här för att se några prisexempel. Pris beror på val av ram och storlek.

CANVASTAVLA

Fotot tryckt direkt på målarduk med lätt struktur. Låt bilden gå runt kanten eller låt kanten vara vit. Pris från 1495 kr (40x40cm).

TACKKORT

Vikta, lite lyxigare tackkort av stadig papp med ett till tre foto och egen text. Från 30 kr/st inkl. kuvert.
Enkla tackkort tryckt på fotopapper. 10×20 cm med plats för text. Från 25 kr/st inkl. kuvert.

mb photo album

FOTOALBUM

Traditionellt album med 8 sidor och inklistrade fotografier. Detta album ingår i paketet med tre barnfotograferingar under barnets första år, då samlas bilder från de tre fototillfällena i ett och samma album. Möjlighet finns då att lägga till mellanskillnaden för att istället få 24 bilder från de tre tillfällena i en fotobok, se ovan. Album från 995 kr.